Fatih İlkokulu
(0224) 7194353
instangramadresialanyurtfatihilkokulu.meb.k12.tr

VİZYON

Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak

MİSYON

Okulumuz; Türk Milli Eğitiminin Amaçları ve İlkeleri doğrultusunda temel eğitim vererek öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan önemli bir ilköğretim kurumudur. Okulumuzun misyonu; çağdaş eğitim vererek, kendine güvenen, laik düşünen bireyler olarak orta öğretim kurumlarına hazırlamak. Bizler, temel eğitim vererek ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında sağlam temeller atmak için varız.Temel eğitim verirken sürekli yeni bilgilere ulaşmaya çalışır, çevre ile iletişim kurarak toplumun kalkınmasına sürekli katkıda bulunuruz.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

sabah 08.00-12.50 öğlen 13:10 -18.00

Merkezi sistem doğalgaz

2 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz İnegöl-Yenişehir karayolunun 2. km´sinde Ertuğrulgazi Mahallesi (Üçevler) mevkiinde bulunmaktadır.